Judika – Aku Tak Begitu

Posted @ September 26, 2010 by under Single Lyric / Judika /

aku tak sempat lagi memikirkanmu
aku tak sempat lagi ingat dirimu
cinta tinggal cinta, aku tak butuh lagi

aku tak mau lagi melihatmu
aku tak mau lagi ingat dirimu
sudah ku putuskan meninggalkan dirimu

aku tak begitu, tak seperti dirimu
khianati aku, melukaiku

suka atau tidak kau harus terluka
bagiku dirimu tak pantas untukku
sudah ku putuskan meninggalkan dirimu

aku tak begitu, tak seperti dirimu
khianati aku, melukaiku, oooo

menangis pun terserah, tertawa pun terserah
kenyataan kau harus ku tinggalkan

aku tak begitu, tak seperti dirimu (tak seperti dirimu)
khianati aku, melukaiku, oooo
aku tak begitu (aku tak begitu, tak seperti kamu)
tak seperti dirimu (tak seperti dirimu)
khianati aku (khianati aku, selalu sakitiku), melukaiku
aku tak mau melihatmu

Lirik lagu lyrics, Colection of lirik lagu indonesia terbaru, kunci gitar lagu terpopuler dan lirik lagu daerah, lirik yang dinyanyikan artis dan penyanyi dari indonesia dan mancanegara. Free download mp3 lagu indonesia terbaru gratis lirik lagu, Download lagu mp3 gratis dan lirik lagu serta video clip lengkap disini hanya di gudanglagu.com. ♥..andai ..♥, Assalamualaikum long time no seefyi (walaupun korang tak tanya, tapi nak gtaw jugakhikhikhik), aku baru selesai satu big event disekolah, iaitu kem jalinan.

Judika - Aku Yang Tersakiti
320 x 316 · 27 kB · jpeg, Judika - Aku Yang Tersakiti

judika dan duma riris silalahi liputan6 com panji diksana
673 x 373 · 61 kB · jpeg, Judika dan duma riris silalahi liputan6 com panji diksana

pastinya diawasi om hansip yang setia menanti
450 x 600 · 96 kB · jpeg, Pastinya diawasi om hansip yang setia menanti

Buat Lencana Anda
120 x 494 · 53 kB · png, Buat Lencana Anda

http://us.images.detik.com/content/2012/11/05/230/judikadlmm.jpg
285 x 327 · 27 kB · jpeg, Http://us.images.detik.com/content/2012/11/05/230/judikadlmm.jpg

kesibukan yang begitu banyak menghabiskan waktu dan rasanya begitu ...
300 x 250 · 41 kB · jpeg, Kesibukan yang begitu banyak menghabiskan waktu dan rasanya begitu ...

pastinya diawasi om hansip yang setia menanti

Music dumper | free mp3 music downloads, Download, search listen 30 million music mp3 files web free musicdumper.. http://www.musicdumper.com/ Labuchee, Bermula chapter mengenali ubat2 perlu ambil. seumur hidup katenya? tapi kita tak bergantung ubat semata , jalan lain sembuh. http://www.aziella.blogspot.com/ Lirik lagu gilalah - stacy | 1 lirik lagu., Lirik lagu gilalah oleh stacy. selamba ketawa gila dunia tak sempurna tiada selamba gembira tak sabar jadi gila la la ketawa bersama. http://www.1liriklagu.com/lirik-lagu-gilalah-stacy/

Video Klip

Loading Facebook Comments ...

Comments

  1. ghea says:

    <3 simple plan
    Can anybody hear me?
    Am I talking to myself?
    My mind is running empty……. i like this part

  2. Apa jadinya jika mereka membawakan sebuah versi instrumental dari lagu Slank yang berjudul “Ku Tak Bisa” Peleburan total dengan hasil maksimal.

  3. ashley jaylen says:

    selena like a barbie
    selena please give me you boy friend

  4. lutfiah says:

    I miss you
    more than words
    can say
    thanksss

  5. diamond says:

    i like this

  6. shakila says:

    i like this

  7. cita laras says:

    good…i like this song…..good job

  8. natasya khairuddin says:

    justin i love your song

  9. ricika says:

    i like it ,,,,

  10. suzan JB lingitubun says:

    i like your voiches soo cool and beutiful

  11. @asIIndraaaaa says:

    suaranya yang ringan dan merdu ditambah lirik yang simpel dan musik yang nge-Jaz banget,menjadikan lagu ini PERFECT a.k.a TOP .

  12. Anasthasia Loves Justin Bieber says:

    @Rara_kayaknya bukann… Lebay bangent klo Justin kurang kerjaan bilang sorry klo dicintai fansnya cuma krna udh punya pacar… -_-

    My coment:::
    Justin Bieber, I’m one of your biggest fans… I love you forevermore…I need somebody to love like you… Will you come to Indonesia again? We’ll be waiting for your coming… And once again I say that I love you so much…

  13. zsazsa says:

    JUSTIN BIEBER feat JADEN SMITH NUMBER 01 THE BEST

  14. au oktaviani says:

    sdl anjing

  15. Myza Ieyza says:

    Hey , Justin . I'm so glad to here this song <3 this song will make me remember for my love . Thanks for this song . Maybe it's not to me but this song give me one thousand mean . :)
    I'm from Malaysia .

  16. annisa putri hikmayanti says:

    I need you UNGU :*

  17. sogellizer says:

    enak bgt ni lagu, suerrr….. :D

  18. selena gomez asu says:

    Selena gomez jancok!! Jancok!! Bangsat!! Keparat!! Bitch! Slut!! Tetek rata!! Pantas tepos! Badan editan!! Suara lebih diedit lagi!! Bibir memble! Jancok! Lonte!

  19. sarah Chuedh says:

    it is the song special (y) :D

  20. rama clliquerz says:

    wah mantapppp bngt

  21. GO GO,,I LOPVE YOU,I WANT YOU ALWAYS NEVER SAY NEVER

  22. ernez says:

    same like this song, i think i could it be love, could it be love with you raisa…

  23. Jc Chadderton says:

    Wow i just like carly rae jepsen, this lady possesses a sweet, beautiful look and her tunes is very trendy. This girl is also a success story like Justin Bieber. A girl next door with some concealed ability. The girl definitely warrants to be popular.

  24. Min Goedicke says:

    Trudno znalezc madrych ludzi na ten temat, ale brzmi to jak wiesz co mowisz! Dzieki

  25. virda says:

    Kangen band aq rndu ma klian, kpn klian mnggung lghy ;-(

  26. Kitty says:

    This song could be used to every war. The lyrics are rellay sad, because it makes you think of how much each soldier gives up, to maybe never even being known today for his heroic contributions. The Doors definitely explores this saddened point of view, by the person eating and enjoying his breakfast, while the news talks about the death of an unknown soldier. It will only be a passing thought for that person eating his breakfast. Nothing to be remembered, but being an unknown soldier.

  27. Sy Ska Jaden Smith
    i like it

  28. 1 47 48 49